Home

Hitachi Digital Media Group

Hitachi

 <strong>Viziunea Hitachi asupra mediului 2025 </strong><br />De a contribui la reducerea emisiilor de CO2 de la Hitachi Group cu 100 de milioane de tone pe an, până în 2025.

Eco-Hitachi

Hitachi a formulat o „Viziune asupra mediului” de a contribui la dezvoltarea durabilă a societăţii. Prin practicile noastre de afaceri şi prin produsele ecologice superioare, suntem orientaţi spre reducerea emisiilor de carbon cu 100 milioane de tone pe an, până în 2025.

Scopul nostru este de a dezvolta o tehnologie care să îmbunătăţească viaţa şi care va contribui la realizarea unei societăţi cu adevărat durabile pentru generaţia actuală şi cele care vor urma.

Următoarea generaţie de produse

Proiectoarele Hitachi folosesc componente care vor ajuta la reducerea generală a consumului energetic şi a amprentei de carbon.

Reducerea amprentei noastre de carbon
Lucrăm la curma emisiilor de gaz în fiecare fază a procesului de producţie, prin implementarea următoarelor::

  • Carcasă fără vopsea
    Vopseaua poate elibera emisii dăunătoare în aer şi mediu, astfel am ales alternativele pentru proiectoarele noastre.

  • Reducerea volumului de carton
    Ultimele noastre proiectoare sunt furnizate în cutii mai mici. Aceasta înseamnă cu putem transporta aproape dublu într-o singură tură, reducând şi mai mult amprenta noastră de carbon.

  • Cutii reciclabile din carton
    Cutiile noastre din carton sunt acum realizate din material reciclabil 100%, astfel încât acestea nu trebuie să ajungă la deşeuri menajere.

Introducerea modului Standby de 1W

1 Watt with projector image

Proiectoarele Hitachi sunt elegante, practice şi de ultima generaţie – dar de asemenea lucrăm din greu pentru a asigura că sunt cât se poate de ecologice, în fiecare stadiu al ciclului lor de viaţă. De aceea modul Standby de 1W este o caracteristică importantă a tuturor proiectoarelor Hitachi.

O nouă directivă europeană va limita în curând consumul energetic al proiectoarelor în aşteptare la 1W. Dau noi cei de la Hitachi suntem cu un pas înainte. Ca o parte a viziunii noastre asupra mediului, ne-am asigurat deja că toate proiectoarele prezentate pe cealaltă parte au această caracteristică de economisire energetică. Astfel, începând cu anul 2010, veţi salva energie chiar şi atunci când veţi lăsa proiectorul în modul Standby.

Acesta este doar unul dintre mulţi paşi făcuţi de Hitachi pentru reducerea impactului asupra mediului.

Super Hybrid Filter image

Filtru Super Hybrid
Noul filtru Hitachi Super Hybrid este cel mai bun de pe piaţă. Durează peste 6.000 de ore – pentru a face ca întreţinerea să fie mai puţin frecventă şi are costuri reduse de înlocuire.


Long Lamp Life image

Durată mare de viaţă pentru lampă
Acum, puteţi beneficia de durata mare de viaţă a lămpii, mai mult decât înainte. Prin folosirea noului mod Eco, durata de viaţă a lămpii este prelungită la peste 6.000 de ore* – ceea ce înseamnă că proiectorul poate fi folosit zilnic pe o perioadă de zece ani.


Long Filter Life image

Durată mare de viaţă a filtrului
Un filtru Hitachi trebuie să reziste la fel de mult ca şi lampa proiectorului. Şi întrucât lămpile de înlocuire vin cu un filtru nou, le puteţi înlocui simplu în acelaşi timp, ceea ce face ca curăţarea filtrului să devină inutilă.*

*Aplicabil la ultimele modele.