Home

Hitachi Digital Media Group

Hitachi

Despre Hitachi

Hitachi Ltd.

Hitachi Ltd., cu sediul în Tokio, Japonia este una dintre cele mai importante societăţi de produse electronice din lume. Are aproximativ 347.000 angajaţi în toată lumea. În anul fiscal 2004 (încheiat pe 31 martie 2005), cifra de afaceri consolidată a fost de 9 027 miliarde yeni (84,3 miliarde USD). Societatea oferă o gamă larga de sisteme, produse şi servicii, inclusiv sisteme informatice, echipamente electronice, semiconductori, sisteme energetice şi industriale, materiale şi produse de consum şi servicii financiare.

Hitachi Digital Media Group

Digital Media Group care face parte din Hitachi Europe Ltd,, răspunde de vânzarea şi distribuţia de displayuri digitale Hitachi, produse electronice de consum, produse pentru proiecţie şi sisteme de televiziune cu buclă închisă.

Datorită produselor din cele cinci domenii cheie, Hitachi Digital Media Group are o poziţie excelentă pentru oferirea soluţiilor digitale, atât pentru consumatorul individual cât şi pentru firme. În categoria produselor cheie se numără atât soluţii pentru consumatorul individual cât şi pentru firme care includ televizoare şi monitoare cu plasmă, monitoare cu cristale lichide pentru consumatorii individuali cât şi pentru aplicaţii de birou, o gamă completă de proiectoare video şi de date, camere şi playere DVD, soluţii moderne în domeniul scanărilor pentru firme şi instituţii de stat, precum şi cele mai bune produse pentru stocarea datelor în calculatoare personale şi calculatoare portabile din categoria sa.

Hitachi Europe, Ltd.

Hitachi Europe Ltd. este, în totalitate deţinută de societatea-mamă Hitachi Ltd. Japan. Sediul societăţii se află la Maidenhead, Marea Britanie, are sucursale în 15 ţări şi peste 470 angajaţi în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa. În calitate de „partener pentru cea mai bună soluţie“, societatea Hitachi Europe îşi proiectează serviciile şi soluţiile astfel, încât să răspundă cerinţelor specifice ale clienţilor săi. Hitachi Europe acoperă nouă sfere comerciale cheie: sisteme energetice şi industriale, sisteme informatice, tehnică de calcul de înaltă performanţă, medii digitale, produse de consum, sisteme de climatizare şi răcire, cumpărare şi sourcing, categoria tehnologiilor firmei (cercetare şi dezvoltare) şi Hitachi Design Centre.

Puţină istorie

Câte ceva din istoria societăţii, societatea Hitachi a fost fondată de către Namihei Odaira în anul 1910 şi primul său produs a fost un electromotor cu randamentul de 5CP. În anul 1924 firma Hitachi a început să producă locomotive electrice, iar în anul 1932 a început să producă chiar şi frigidere şi ascensoare, după aceea au urmat turbinele, microscopul cu electron, centrale electrice, distribuitoare de cabluri, semiconductori ş.a.m.d. În anul 1981 a fost inaugurată producţia eranelor color CRT şi a super-computerelor iar cu opt ani mai târziu societatea Hitachi a prezentat primul computer construit pe baza supra-conductori. În anul 1990 Hitachi a construit primul display color TFT cu distingere ridicată iar cu 5 ani mai târziu Super TFT cu unghiul optic lărgit. În anul 2000 societatea Hitachi a construit prima video cameră DVD-RAM în lume. În ziua de azi sortimentul video camerelor DVD şi diferitelor produse ale electronici de consum, până la echipamente pentru centralele electrice nucleare sa ridicat la peste 20 000 de diferite tipur.